Una altra decisió operativa posa en perill la integritat física dels agents de l’ARRO i USC

Sembla que no aprenen conseller! Quan es va produir el setge al Parlament de Catalunya l’any 2018, exposant als agents innecessàriament i jugant amb la seva integritat física, pensàvem que havien après la lliçó. Ja veiem que no!

El passat dissabte a Sabadell es va enviar un únic furgó d’ARRO RPMS a cobrir un acte de campanya dels denominats de risc o alt risc.

Quan van començar els aldarulls, van necessitar suport. A qui van enviar? A una altra dotació d’ARRO (que ja hauria d’haver anat inicialment)? No, a companys/es d’USC.

Una altra vegada hem vist a companys/es de seguretat ciutadana sense ni un miserable casc per fer front a una situació pròpia d’unitats d’ordre públic, amb garanties de seguretat.

Qui és “l’il·luminat/da” que pren aquestes decisions?

Qui posa als agents d’ARRO i d’USC en perill gratuïtament? Quan els mossos/es fan malament la seva feina ho paguen, però algú pagarà pel que va passar a Sabadell?

Estem cansats de veure com juguen amb la nostra integritat.

Avisem! Si els nostres companys/es prenen mal perquè algú pren una mala decisió operativa, no ens quedarem quiets i actuarem jurídicament.

MAI MÉS ARRISQUEU LA INTEGRITAT FÍSICA DELS NOSTRES, PROU RISC COMPORTA EL CARRER PER AFEGIR DECISIONS OPERATIVES IRRESPONSABLES. APRENEU D’UNA VEGADA.