Una altra sentència pionera

El sindicat de Policies de Catalunya (SPC) HA OBTINGUT SENTÈNCIA FAVORABLE I PIONERA perquè els mossos i mosses d’Esquadra COBRIN LES NITS EN PERÍODE DE VACANCES.

Si durant el teu període de vacances el teu escamot tenia planificades nits i no les has cobrat (actualment no les paguen), tens dret a cobrar-les.
El període de reclamació és pels últims quatre anys (per evitar prescripcions i pèrdua de diners), aconsellem iniciar els tràmits com més aviat millor en base la sentència que hem aconseguit.

COM FER LA RECLAMACIÓ?

1- Els/les afiliats/des a l’SPC teniu disponible a la pàgina web dins el post “UNA ALTRA SENTÈNCIA PIONERA” el document que designa en el vostre nom, que els serveis jurídics de l’SPC comencin la tramitació. (Veureu el document “DESIGNA NOCTURNITAT DEFINITIVA” només si esteu registrats amb les vostres claus d’afiliat!)

2- També el podeu demanar al vostre delegat/da que us el facilitarà per via presencial o telemàtica, si no coincidiu durant les visites presencials que realitzen.

Quan el tingueu omplert, l’heu de tramitar signat i escanejat al correu electrònic nocturnitat@spc-me.cat i el sindicat s’encarregarà de tots els tràmits sense cap cost.