Vas comprar un cotxe entre el 2006 i el 2013? Ara, pots recuperar part dels diners!

imatge d una clau de cotxe

Els principals fabricants de cotxes es van posar d’acord entre el 2006 i el 2013 i van compartir informació de les seves pràctiques comercials, fet que va implicar que pactessin preus per obtenir majors beneficis amb les vendes de cada vehicle. El que es coneix com a càrtel dels cotxes (prohibit per les lleis espanyoles i europees), va provocar, a més a més, que no es llancessin ofertes per atreure compradors.
Segons una investigació de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència es va imposar una multa (que ha estat ratificada pel Suprem) de 130 milions d’euros.

Aquesta pràctica la van dur a terme gairebé totes les marques que venien cotxes a Espanya (un 91% del mercat). Van quedar excloses de les multes imposades Seat, perquè va delatar el càrtel, i Mazda, que no hi va participar.

Si el teu cotxe és un dels 10 milions d’afectats, pots reclamar una indemnització. La quantitat a reclamar variarà en funció del vehicle i el model adquirit.

El Sindicat de Policies de Catalunya ha arribat a un acord amb VOSSELER ABOGADOS, que et permetrà recuperar entre un 10 i un 15% del preu que vas pagar pel teu vehicle.

L’acord amb Vosseler Abogados és exclusiu per a afiliats a l’SPC. Si vols que et tramitin la devolució et pots posar en contacte al mail comercial@vosseler-abogados.com

Els documents que s’han de lliurar són la factura de compra o l’acreditació del pagament del lloguer o lísing, els imports pagats per reparacions, la fitxa tècnica del vehicle, els contractes corresponents i el permís de circulació. Amb aquesta documentació, si el teu cotxe és un dels que té dret a una indemnització, VOSSELER ABOGADOS s’encarregarà d’iniciar el procés de reclamació judicial.