Cadires ergonòmiques de qualitat a les sales? Per quan?

Tots/es sou coneixedors/es de la problemàtica de manca d’efectius i sobrecàrrega de feina que les diferents sales estan suportant des de fa ja massa temps.

La insostenible situació, denunciada tantes vegades, va comportar que el 18 de juliol tots els sindicats representatius fóssim convocats per la Direcció General de la Policia a una reunió que es va produir a les instal·lacions del 112 de Reus. (Comunicat núm.57)

Estem a mitjan setembre. Mentre acaben de fer la revisió en profunditat anunciada pel director general que finalitzarà cap a finals d’any i que comportarà una reestructuració de la totalitat de les sales, hem adreçat un escrit per reclamar un element clau per a la salut dels operadors/es de les diferents sales.

Les cadires ergonòmiques que l’administració adquireix malgrat que sobre el paper compleixen els requisits per a la tasca a la qual van destinades, la realitat és ben diferent.

Els hem exposat la mala qualitat de les cadires subministrades amb les diferents avaries i mancances detectades que ens heu traslladat. La comoditat és imprescindible per protegir les esquenes de les persones que han de passar moltes hores assegudes en elles.

Esperem que tinguin en compte tot el que els hem traslladat i que valorin la mala qualitat dels coixins que no eviten que es clavin les parts metàl·liques, les zones lumbars amb problemes d’adaptació, etc.

Al marge del fet que compleixin la normativa hi ha diferents qualitats i sempre s’acaba triant l’opció més barata que no sempre és la millor (de fet, quasi mai ho és).

Al cap de poc temps i per l’ús de 24 h x 365 dies a la que està sotmès el material, ràpidament comencen a donar problemes.

Quan ens sigui traslladada la resposta a la nostra petició, us la farem saber.