COLOM-ISSARIA de Sant Martí: Inspecció de treball actua!

Heu llegit bé, “colom-issaria”. La primera planta de l’edifici de base té uns quants coloms que fan vida i campen per sobre el fals sostre.

A la sisena planta dels vestuaris, unes abelles van decidir fer el mateix al fals sostre sortint de tant en tant a passejar per un dels llums del passadís.

La llarga llista de deficiències és pràcticament inacabable a cada planta. Per aquest motiu, des del Sindicat de Policies de Catalunya (SPC), vam presentar una denúncia a Inspecció de Treball (comunicat núm. 55 amb data 10 de maig de 2021) que va motivar la inspecció d’ahir 1 de setembre.

Casualitat o no, la primera setmana d’agost la DGP va realitzar una inspecció de riscos laborals que finalitzarà amb una segona visita prevista el dia 13 de setembre. Van tard com sempre!

Malgrat l’intent de suavitzar el lamentable estat de les zones que els ciutadans utilitzen quan venen a la “colom-issaria” a denunciar, l’inspector va certificar les nombroses deficiències que ja vam denunciar.

Es va aixecar una acta que recull les deficiències i en un període breu rebrem un informe d’Inspecció de Treball. Quan el tinguem, els nostres serveis jurídics valoraran si s’ha posat en risc la salut dels treballadors i actuaran en conseqüència.

Us seguirem informant.