Nou èxit jurídic: aquesta vegada el cas d’un company del CME que opositava a GUB

El company es va presentar al procés selectiu de 60 places d’agent a la Guàrdia Urbana de l’Ajuntament de Barcelona mitjançant concurs específic de mobilitat interadministrativa l’any 2019.

Després de superar totes les fases i proves, va ser exclòs en sortir alterats els valors de l’audiometria malgrat que el company mai havia tingut cap problema d’agudesa auditiva, ni cap trastorn, ni patologia relacionada amb l’oïda.

Davant de la injusta situació va contactar amb el Sindicat de Policies de Catalunya (SPC) i ràpidament els serveis jurídics van interposar un recurs d’alçada al que no es van dignar ni a contestar.

Els nostres serveis jurídics, davant el silenci, van interposar una demanda al jutjat del contenciós administratiu impugnant l’exclusió.

Malgrat que la data del judici està prevista per l’any 2022, l’Ajuntament reacciona a la demanda del SPC del contenciós quan se li notifica la interposició i de forma prèvia acorda repetir la prova, permetent així que el company pugui demostrar que no pateix cap motiu d’exclusió tal com es va determinar inicialment de manera incomprensible.

No és massa habitual que les administracions donin la raó en via administrativa i menys en el marc d’un procés selectiu quan ja has estat exclòs.

Volem felicitar el company en primer lloc, que veurà corregida la injusta situació i en segon lloc als serveis jurídics Aranda & Melgar & Tàsies en especial a Sandra. Som plenament conscients del que heu aconseguit!